Waar kun je een photobooth huren?

Wist je dat je tegenwoordig zelf een photobooth huren kunt? De meeste mensen kennen fotohokjes vooral van vroeger, toen ze nog in warenhuizen en winkelcentra te vinden waren. Het was de bedoeling dat je daar pasfoto’s kon maken voor bijvoorbeeld je rijbewijs, maar vaak werden ze voor lollige foto’s gebruikt. En dat is ook de reden dat mensen tegenwoordig een photobooth huren, ze willen hier grappige kiekjes mee maken. Maar waar kun je hiervoor terecht en voor welke gelegenheden is dit nu geschikt? Daarover vertellen wij jou hier graag iets meer!

Gelegenheden voor photobooth huren

Zoals gezegd worden fotohokjes tegenwoordig niet meer gebruikt voor het maken van pasfoto’s, maar eigenlijk vooral voor het maken van grappige foto’s. Dat maakt een photobooth huren heel erg geschikt voor allerlei soorten evenementen. Denk aan:

  • een diploma uitreiking
  • een bruiloft
  • een jubileumfeest
  • een festival

Maar natuurlijk kun je het ook voor andere gelegenheden gebruiken, denk aan beurzen, gender reveal feestjes, babyshowers of verjaardagen. Eigenlijk dus gewoon voor iedere gelegenheid waar jij leuke foto’s ter herinnering aan wilt hebben! Nu zijn er tegenwoordig natuurlijk heel veel mogelijkheden om hiervoor te zorgen, je kunt bijvoorbeeld ook gewoon met een digitale camera of de smartphone de nodige plaatjes schieten tijdens het feest of evenement. Wat is nu de toegevoegde waarde van een photobooth huren? De toegevoegde waarde zit in de eerste plaats in het feit dat je meteen een fysieke afdruk in handen krijgt. Je hoeft dus niet eerst bestanden op te sturen en later afdrukken afhalen in een winkel. Nee, de foto’s komen meteen uit het fotohokje! In de tweede plaats zit de toegevoegde waarde in dat het eens iets heel anders is dan selfies of andere snapshots met de smartphone. Door het letterlijk met elkaar in een fotohokje gaan zitten, ontstaat er een andere sfeer en krijg je ongedwongen foto’s. Dat zijn dus twee heel goede redenen voor een photobooth huren!

Waar huur je?

Er zijn steeds meer bedrijven waar je terecht kunt als je een photobooth huren wilt. Welk bedrijf moet jij nu kiezen? Dat kan natuurlijk best lastig zijn, maar wij raden aan om te kiezen voor Photobooth Experience. Hun fotohokjes zijn namelijk voorzien van spiegelwanden waarop animaties getoond kunnen worden. Dit zet meteen de sfeer en zorgt ervoor dat mensen ontspannen en vrolijk op de gevoelige plaat vastgelegd worden. Daarnaast is het bij hen mogelijk om een speciaal kader aan iedere fotoafdruk toe te laten voegen. Ga jij bijvoorbeeld een photobooth huren voor je bruiloft, dan kunnen jullie namen en de trouwdatum in het kader toegevoegd worden. Zo heeft iedereen een speciale herinnering aan deze bijzondere dag! De foto’s worden namelijk meteen afgedrukt, binnen tien seconden heb je de print in handen. Zo kan iedereen dus een leuke herinnering mee naar huis nemen. Bij het fotohokje leveren zij bovendien allerlei leuke probs, zoals zonnebrillen, kettingen en pruiken, om de foto’s nog origineler te maken. Ga jij bij Photobooth Experience een photobooth huren, dan komt er bovendien standaard een gastvrouw of gastheer mee die jou gasten helpt bij het maken van de foto’s. Je hebt er dus zelf helemaal geen omkijken naar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *