3FM Serious Request staat dit jaar van 18 t/m 24 december met het Glazen Huis in Leeuwarden. Tijdens dit evenement verwachten wij in de stad heel veel bezoekers. Zowel de gemeente Leeuwarden als het Rode Kruis is op zoek naar vrijwilligers!

Hieronder vind je alle informatie over het worden van vrijwilliger voor de gemeente Leeuwarden of het Nederlandse Rode Kruis.

Word gastvrouw of gastheer voor Leeuwarden

Tijdens 3FM Serious Request op 18 t/m 24 december verwachten wij in de stad heel veel bezoekers. Wij willen deze bezoekers graag een gastvrij ontvangst geven in de Friese hoofdstad. Dat doen wij onder andere via vijf infopunten in de binnenstad. Voor deze infopunten zijn wij opzoek naar gastvrouwen en – heren die deze bezoekers welkom heten.

Ben jij enthousiast, ken jij de binnenstad goed en ben jij in die week minimaal drie dagen beschikbaar? Meld je dan nu aan als vrijwilliger.

Waar?

Op vijf locaties in de binnenstad van Leeuwarden. De teamleden wisselen met regelmaat van locatie.

Werkzaamheden

 • Vragen beantwoorden van voorbijgangers
 • Voorbijgangers de weg wijzen
 • Uitdelen programmaboekjes en ander informatiemateriaal over Leeuwarden
 • Afnemen van enquêtes onder voorbijgangers
 • Werktijden zijn voornamelijk van 10:00 – 16:00 uur of van 15:30 – 21:30 uur

Ben jij:

 • Flexibel
 • Representatief en heb jij een vlotte babbel
 • Enthousiast en pro actief
 • Goed bekend met de binnenstad van Leeuwarden
 • 18 jaar of ouder
 • Van 18 t/m 24 december minimaal 3 dagen beschikbaar

En interesse? 

Meld je dan nu aan als vrijwilliger door een mail te sturen met een korte motivatie en voorzien van je cv naar seriousrequest@leeuwarden.nl o.v.v. Vrijwilliger 3FM Serious Request.

Voorafgaand aan 3FM Serious Request zal er een introductiemiddag/avond georganiseerd worden. Er is een mogelijkheid dat wij je in de selectieprocedure uitnodigen bij ons op kantoor.

 

Word vrijwilliger voor het Nederlandse Rode Kruis

Dit jaar heeft het Nederlandse Rode Kruis ondersteuning gekregen van Randstad Uitzendbureau voor de vrijwilligerswerving. Het Nederlandse Rode Kruis gaat gebruik maken van hun planningsysteem, waardoor het aanmelden op een andere manier verloopt van de vorige edities.

Lees goed de onderstaande stappen door zodat jouw aanmelding goed bij hen binnenkomt en zij je kunnen inplannen.

Voor de functies: erehaag 18 december, erehaag 24 december en callcenter eindshow op 24 december hoef je je niet in te schrijven bij Randstad, voor deze functies kan je je direct aanmelden. Wil je weten wat de functies inhouden klik dan hier voor de erehaag en klik hier voor callcenter eindshow.

Inschrijven

Bij elk functieprofiel staat een link om je in te schrijven bij Randstad. Dit is nodig om al je gegevens te verzamelen voor het planningssysteem. Je hoeft je maar één keer in te schrijven als je meerder functies ons wilt ondersteunen.

Werkt de link niet? Knip en plak dan onderstaande URL in de webbrowser:

https://www.randstad.nl/mwp2/faces/confidential/inschrijven.jspx?_afrLoop=12781791145433077&_afrWindowMode=0&sc=0&unitnummer=5014315&_adf.ctrl-state=1b4ukbodhk_4 

Deel deze pagina via:


Reacties zijn gesloten.