Veiling BHP Grande Finale
Leeuwarden – Op 6 december aanstaande vindt de laatste veiling voor Serious Request 2013 plaats in de Blokhuispoort. Ook bij 3FM is dit niet onopgemerkt gebleven. Zendermanager van 3FM, Wilbert Mutsaers, zal aanwezig zijn bij de veiling.

In februari dit jaar trapten de gebroeders Anker af met de eerste veiling en zij zullen ook de laatste veiling als veilingmeesters fungeren. Het duo heeft ontzettend veel zin in de veiling en wil natuurlijk eindigen met een recordbedrag. Ook bijna alle andere veilingmeesters van het afgelopen jaar geven acte de présence, onder andere: Frits Wester, Klaas Jansma, Danny Panadero, Rene Koster, Lutz Jacobi, burgemeester Ferd Crone en Joop Braakhekke.

In totaal hebben de veilingen en de andere activiteiten van de Blokhuispoort op dit moment al 23.050 euro opgebracht.

Veiling-items

We hebben weer prachtige veilingitems binnengekregen. Onder andere een week verblijf in zomer of winter, in een 6 persoons appartement in Oostenrijk. Aangeboden door Appartementenweb.nl/Fam. Langhout, 10 autorijlessen van Autorijschool EuroHolland, een optreden van Femmes Vattaal, een website voor jouw bedrijf van Cinnamon en nog veel meer.

Samenwerking

Deze laatste veiling wordt samengewerkt met FFF3FM, oftewel FryslânFytstFoar3FM. Zij bieden tijdens de veiling ook prachtige items aan zoals: een VIP arrangement voor 2 personen t.w.v. 250 euro tijdens de eerste race met Pasen 2014, aangeboden door Rintje Ritsma (DHJ-RACING), een unieke trainings(mid)dag voor 2 personen op het Bolswarder Skûtsje, aangeboden door Frisian Queen (Fam. Meeter), het originele WK wedstrijdpak van Lieuwe Westra en nog veel meer sportieve items.

Sponsoren

Omdat we ontzettend uit gaan pakken en veel bezoekers verwachten, houden we deze afsluitende veiling niet in het cafe. Wiersma Tentenverhuur zorgt voor een prachtige tent op de tweede binnenplaats. Licht en geluid wordt deze avond aangeboden door Handico uit Leeuwarden. Tijdens de veiling is er ook gelegenheid om voor een vrijwillige bijdrage (uiteraard voor Serious Request) een goed gevulde kom snert te nuttigen. Deze wordt aangeboden door de Echte Groenteman Van der Meulen uit de Oosterstraat!

Kortom dit wil je niet missen. Kom dus op 6 december vanaf 17:00 uur naar De Blokhuispoort (Blokhuisplein 40, Leeuwarden) voor deze spectaculaire finale veiling.

Persbericht: Wini Weidenaar, 15 november

Deel deze pagina via:


Reacties zijn gesloten.