Hardlopen voor Serious Request

De Stenden Run op donderdagmiddag 14 oktober heeft 2.182 euro en vijftig cent opgeleverd, voor het goede doel Serious Request. Studenten en medewerkers van Stenden Hogeschool legden hardlopend in de regen een ronde van 1.6 kilometer één tot meerdere malen af, tot maximaal één uur lang, in en rond het Rengerspark.

Pluim voor de deelnemers

Studentenverenging Io Vivat organiseerde het hardloop-evenement voor alle medewerkers en studenten van Stenden Hogeschool. “Wij hadden nooit gedacht dat het zoveel geld zou opleveren”, zegt vice-voorzitter Julia Prins van Io Vivat. “Wij hebben  respect voor diegenen die zich hardlopend in de regen voor het goede doel hebben ingezet. Alle deelnemers en sponsoren daarom: hartelijk bedankt.”

Sponsorprijzen Leeuwarder middenstand
Het startschot werd gelost door Klaas Wybo van der Hoek, vice-voorzitter van het College van het Bestuur, die vervolgens ook nog dapper in de regen meerdere rondjes hardlopend aflegde. Er stonden na de finish vier mooie prijzen klaar, gratis beschikbaar gesteld door de Leeuwarder middenstand. De trofee voor de snelste hardloper ging naar Jeroen Polmantuin. Dorien de Jong kreeg een prijs omdat ze van de studenten het meeste geld voor Serious Request had opgehaald en Linda Drenth was de inzamelwinnares bij de medewerkers. Het team van International Hospitality Management werd uitgeroepen tot Beste Team.

Activiteiten Stenden voor Serious Request
De Stenden Run vormde de aftrap voor alle activiteiten van Stenden Hogeschool voor de actie Serious Request. Stenden Hogeschool heeft verschillende events op stapel staan, zoals het Glazen Diner op 10 december en op dezelfde dag een dance event in feestcafé Shooters, de kerstmarkt op 18 en 19 december en doorlopende acties zoals de verkoop van een speciale Serious Request Snack in de Canteen, de verkoop van Wonka Bars, boekenverkoop in de bibliotheek en er worden workshops door SHMS-docenten gegeven.

Persbericht: Stenden Hogeschool, 15 november.

Deel deze pagina via:


Reacties zijn gesloten.