Vanaf vandaag is de officiële 3FM Serious Request merchandise Leeuwarden-lijn exclusief te koop bij de VVV in Leeuwarden.

De Leeuwarder lijn bestaat uit T-shirts, sweaters en mutsen. De volledige opbrengst van de verkoop gaat naar 3FM Serious Request  en het Rode Kruis die zich dit jaar inzetten voor de 800.000 kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan de gevolgen van diarree.

Mr. Present BV, leverancier van de officiële merchandise voor 3FM Serious Request, heeft deze speciale Leeuwarder-lijn ontwikkeld in samenwerking met stadsmarketing van de gemeente Leeuwarden.  Op de T-shirts en sweaters staan typische Leeuwarder en Friese symbolen, zoals de Oldehove, het Fries Museum, schaatsen en skûtsjesilen. De artikelen zijn verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen. In de tweede week van december worden  er mutsen verkocht in twee varianten: een Leeuwarder variant, te herkennen aan de kleuren geel en blauw en een Friese variant met de bekende pompeblêden.

Met het kopen van een artikel steun je 3FM Serious Request. De merchandise is op dit moment exclusief te verkrijgen bij de VVV in Leeuwarden. Vanaf 6 december zijn de artikelen ook te koop via de webshop www.seriousrequestshop.nl . Tijdens 3FM Serious Request, van 18 t/m 24 december, worden deze en andere artikelen van 3FM Serious Request ook verkocht op het Wilhelminaplein vanuit de merchandisetruck van Mr. Present. Vorig jaar heeft Mr. Present met de verkoop van merchandise € 268.000 bijgedragen aan de actie.

 

Merchandise MerchandiseFoto’s: Hoge Noorden

 

Deel deze pagina via:


Een reactie op “Leeuwarder 3FM Serious Request merchandise nu exclusief bij VVV Leeuwarden”

  1. hij doet het niet ik ken niet zien waar ik iets kan kopen