Gerard Ekdom

Gerard Ekdom opent tijdens 3FM Serious Request in Leeuwarden zijn eigen EETablissement: Ekdoms Eetcafé. Eten en drinken van topkoks en na afloop een feestje, met een wijntje on the side! Dit maakte 3FM dinsdagmiddag 5 november bekend via hun website. 

Tijdens 3FM Serious Request opent Gerard de deuren van iets nieuws, iets wat hij nog nooit gedaan heeft. Dit jaar pakt hij het anders aan en opent hij zijn eigen eetcafé: Ekdoms Eetcafé. Een café/ restaurant onder ‘leiding van’ Gerard. Denk aan lekker eten en een goed feestje met lekkere muziek in de avond. Stoelen en tafels aan de kant en voetjes van de vloer.

Maar waarom?

Na vier jaar achter elkaar in het Glazen Huis te hebben gezeten wil Gerard iets anders. Toen ontstond spontaan het idee van Ekdoms Eetcafé. Zelf is hij gek op lekker eten, een wijntje en houdt hij van een feestje met lekkere muziek. Door allemaal kleine ideeën, kreeg hij er erg veel zin in. Zó veel zin zelfs, dat hij heeft besloten een jaar niet in het huis door te brengen.

Eetcafé gezocht

Er is alleen één klein puntje: hij heeft nog geen locatie. Natuurlijk is het in Leeuwarden, maar waar?! Het liefst wil hij in een café of restaurant goed in het centrum met een goede keuken, en dat ‘s avonds de stoelen en tafels aan de kant wil zetten om een klein feestje te bouwen. Heb jij een café of restaurant in het centrum van Leeuwarden en durf jij een week met Gerard je deuren te openen voor 3FM Serious Request? Neem dan snel contact op via het formulier op onderstaande website!

http://seriousrequest.3fm.nl/nieuws/detail/5350414/gerard-opent-ekdoms-eetcaf

Deel deze pagina via:


Reacties zijn gesloten.