Op donderdag 19 december zetten zes 3FM Serious Talent bands zich in voor 3FM Serious Request. Onder meer Mozes & The Firstborn, Mister & Mississippi, Tessa Rose Jackson, Jett Rebel en Mondae maken deel uit van de muzikale benefietavond.

De bands spelen van 20.00 tot 00.30 uur. De avond is onderdeel van de Serious Record poging van Romein, Asteriks en de opleiding D’Drive. Alle opbrengsten van de kaartverkoop en het grootste deel van de bar-omzet gaan naar 3FM Serious Request. 3FM vraagt dit jaar aandacht voor kinderen die sterven aan de gevolgen van diarree; een stille ramp die elk jaar 800.000 kinderen treft en waarvoor het Rode Kruis zich inzet.

3FM Serious Request

In de week voorafgaand aan Kerst sluiten 3FM dj’s Giel Beelen, Coen Swijnenberg en Paul Rabbering zich zes dagen lang op in een glazen studio. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en wordt uitgebreid geïnformeerd over de actie. In 2013 staat het Glazen Huis op het Wilhelminaplein in Leeuwarden.

Voor meer informatie: www.3fm.nl/seriousrequest

Persbericht: 3FM, 21 november 2013

Deel deze pagina via:


Reacties zijn gesloten.