Foto: 3FM-HP van Velthoven

Foto: 3FM-HP van Velthoven

Start 3FM Serious Request
3FM Serious Request startte woensdag 18 december vanaf 16:00 uur met de radio-uitzending vanuit Leeuwarden. Rond 20:45 uur gingen de 3FM DJ’s Giel Beelen, Coen Swijnenberg en Paul Rabbering voor zes dagen het Glazen Huis op het Wilhelminaplein te Leeuwarden in. Niemand minder dan onze Friese trots Epke Zonderland mocht de deur op slot draaien. Tijdens het opsluiten van de DJ’s was er onder andere een optreden van Bastille op het Wilhelminaplein. www.3fm.nl

Racoon - Foto: Mechteld Jansen

Racoon – Foto: Mechteld Jansen

Eindfeest 3FM Serious Request
Tijdens het eindfeest van 3FM Serious Request 2013 op Kerstavond gaven Krystl, Alain Clark, Tim Knol, Nielson, Caro Emerald, Kensington en Racoon een optreden op het Oldehoofsterkerkhof. Rond 21:00 uur gingen de DJ’s het Glazen Huis uit en vertrokken per auto naar het Oldehoofsterkerkhof. Waarna een spannende onthulling volgde van het eindbedrag van 2013, maar liefst € 12.302.747 !

Bekijk de Leeuwarden! app en zie wat er nu te doen is in Leeuwarden!

Gerard Ekdom - foto: 3FM HP van Velthoven

Gerard Ekdom – foto: 3FM HP van Velthoven

Ekdoms Eetcafé - 3FM DJ Gerard Ekdom opende zijn eigen eetcafé tijdens 3FM Serious Request. Waar? In Café De Bak in de voormalige gevangenis De Blokhuispoort. In Ekdoms Eetcafé kon gedineerd worden, na afloop gingen de tafels aan de kant en werd er elke avond afgesloten met een feest.

Deel deze pagina via: